Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Lang laser zetwerk

Lang laser zetwerk


Het uitvoeren van lang laser zetwerk kunt u het beste aan een professional uitbesteden. Bedrijven die zetwerk uitvoeren zijn lang niet allemaal in staat om ook lang laser zetwerk te doen. Hiervoor is namelijk speciale apparatuur nodig. Bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen is dit dagelijks werk. Wij hebben dan ook ruime ervaring met het bewerken van diverse materialen door middel van lasertoepassing. Dankzij laserbewerking kunnen wij het zetwerk zeer nauwkeurig uitvoeren, hierdoor is het resultaat van uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit wordt onderstreept door onze overstempelbevoegdheid en door het feit dat wij NEN-1090 gecertificeerd zijn.

Lang laser zetwerk voor diverse disciplines

Lang laser zetwerk kan net als lang laserwerk worden toegepast in diverse industrieën. De scheepsbouw, infrastructuur en transport en staal- en machinebouw zijn onze belangrijkste klanten. Voor het produceren van eind- en halffabricaten kunt u bij ons terecht als het gaat om het nauwkeurig uitvoeren van lang laser zetwerk. U laat ons weten welke bewerking voor uw materialen nodig is en wij zorgen ervoor dat deze snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij het buigen van staal uitvoeren op diverse materialen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn trots op wat we bij ons metaalbewerkingsbedrijf opleveren en begroeten u graag als (nieuwe) klant. Heeft u een opdracht voor het uitvoeren van lang laser zetwerk of bijvoorbeeld groot zetwerk? Neem dan vandaag nog contact op met Den Oudsten Staalservice B.V. voor een aantrekkelijke offerte. We kunnen u daarnaast ook helpen met groot plaatwerk. Bereik ons via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 0317 – 61 66 46. Wij zijn bereikbaar op werkdagen vanaf 7.30 uur tot 17.00 uur. Op vrijdagmiddag sluiten wij om 14.30 uur.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.