Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Plaatbewerking

Plaatbewerking


Plaatbewerking is een dienst die lang niet iedereen beheerst. Wij hebben hier echter ruime ervaring mee en bewerken platen van klein tot extreem groot formaat. Daarnaast werken wij enkel met de allerbeste én modernste machines. U laat uw plaatbewerking daarom met een gerust hart aan ons over. Of u nu een opdracht heeft voor platen voor de scheepsbouw of voor een halffabricaat voor de machinebouw: bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen kunt u terecht voor een deskundige uitvoering van uw klus.

 

Deskundige plaatbewerking voor diverse disciplines

Wij voeren al vele jaren vakkundige plaatbewerking uit voor verschillende sectoren, zoals:

Daarnaast houden wij ons bezig met plaatbewerking voor de metaalbouw en de machinebouw. Hierbij gaat het soms om groot plaatwerk, bijvoorbeeld platen van ruim 15 meter. Daarnaast richten we ons ook op zeer secure plaatbewerking van kleine onderdelen, bijvoorbeeld door middel van plasmasnijden.

Plaats uw opdracht in onze capabele handen

Laat uw opdrachten over aan onze specialisten, want wij voeren uw opdracht met de grootste zorg uit. Wij beschikken standaard over een grote voorraad staal van ruim 600 ton in ons magazijn. U hoeft dus niet voor iedere opdracht – zoals voor het zetten van troggen of voor bewerkingen met een 3D-kokerlaser – zelf uw grondstoffen aan te leveren. Wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Bel dan naar 0317 – 61 66 46 of vul het contactformulier in. We horen graag van u.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.