XXL KEGELS

Deze grote halve excentrische kegels hebben wij streep-gezet op een van onze grote kantbanken. We hebben de uitslagen laser-gesneden uit platen met een afmeting van 14000 x 3500 x 10 mm.
De halve kegels hebben verschillende afmetingen. De halve kegels met een hoogte van 2700 mm en een diameter van 3600 mm zijn met 54 zettingen op maat streep-gezet.

Wij zijn weer trots op onze vakmensen! Meer informatie of een offerte aanvragen, dat kan door te mailen

NIEUWE BUISLASER MACHINES

Wij hebben goed nieuws!

We gaan ons machinepark verder uitbreiden met niet 1, maar 2 buislaser-machines.

De fundering is helemaal klaar en alle onderdelen zijn binnen. De machines worden nu vakkundig opgebouwd door de monteurs en dat laten we graag zien. Deze zomer kunnen wij voor u gaan draaien!

Op buislasersnijmachine 1 kan tot een lengte van 8500mm gesneden worden (maximale diameter 240mm) Op buislasersnijmachine 2 kan tot een lengte van 18000mm gesneden worden (maximale diameter 610mm)

Voorbeelden 3D snijden, profiel snijden max.: buis diameter 610mm, koker 400x400mm, 500x300mm, hoekprofiel 500x300mm, HEA 400, HEB 300, IPE 500 en UNP 400x110mm.

We houden u op de hoogte betreft de voortgang!

Hebt u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden staan wij u graag te woord.

Huidige situatie

Zoals al veel besproken heeft de huidige oorlog ook gevolgen voor de economisch situatie in Europa. De export van Russisch en Oekraïens materiaal is stil gevallen en zo is er schaarste ontstaan voor staal. De beweeglijkheid van prijzen is dusdanig dat prijzen niet wekelijks maar dagelijks moeten worden herzien.Dit geld ook voor ons, waardoor ook onze prijzen met de dag worden berekend. Wij willen u graag op de hoogte brengen van onze huidige situatie en hopen u genoeg geïnformeerd te hebben. Heeft u vragen over uw offerte of aanvraag dan helpen we u graag.

Spoorbrug Genk

In Genk zijn ze hard bezig om alle spoorbruggen over het Albertkanaal te verhogen, zodat er meer grotere binnenvaartschepen over het kanaal transporten kunnen vervoeren. M. den Oudsten Buigwerken B.V. heeft voor deze brug de #troggen op maat gesneden inclusief lasafschuining en gezet.
In totaal hebben wij voor een van deze spoorbruggen 72 troggen van 15000mm lengte geleverd. De brug bestaat in totaal uit twee delen van elk 90 meter lang en heeft een totaalgewicht van wel 250 ton.

 

Troggen & zijplaten fietsbrug den Bosch

Deze gebogen fietsbrug van 65 meter lang is geplaatst in Den Bosch. Met trots kunnen we zeggen dat wij bij deze brug het snijden en zetten gedaan hebben. Met een van onze grote kantbanken is het mogelijk om XXL zetwerk te produceren. Zo konden wij ook deze troggen en zijplaten goed en efficiënt produceren. Mooie opdracht en een mooi eindproduct, wij zijn tevreden! Mooi staaltje werk toch

PLAATWALSEN

Bij M. den Oudsten Buigwerken B.V. beschikken we over 6 plaatwals machines. Zo kunnen we in bijna elk gewenst formaat walsen tot een maximale walsbreedte van 3500mm en plaat diktes tussen de 2 en 65 mm. We maken bijvoorbeeld rompen, schaaldelen, conussen, verloopstukken en segmentbochten. Door onze grote staal-voorraad, vakmensen en machinepark kunnen we extra snel leveren. In de video ziet u hoe M. den Oudsten te werk gaat en producten tot stand komen.

RUIMTE MAKEN VOOR EEN NIEUWE MACHINE

Er wordt een put gegraven voor de fundering van de nieuwe machine, een XXL hoogvermogen lasersnijmachine met schuin-snijkop. We moeten nog even geduld hebben tot deze aanwinst voor ons machinepark klaar is voor gebruik. We houden je op de hoogte van de vorderingen.

XXL KEGELS

Deze grote halve excentrische kegels hebben wij streep-gezet op een van onze grote kantbanken. We hebben de uitslagen laser-gesneden uit platen met een afmeting van 14000 x 3500 x 10 mm. De halve kegels hebben verschillende afmetingen. De halve kegels met een hoogte...

NIEUWE BUISLASER MACHINES

Wij hebben goed nieuws! We gaan ons machinepark verder uitbreiden met niet 1, maar 2 buislaser-machines. De fundering is helemaal klaar en alle onderdelen zijn binnen. De machines worden nu vakkundig opgebouwd door de monteurs en dat laten we graag zien. Deze zomer...

PLAATWALSEN

Bij M. den Oudsten Buigwerken B.V. beschikken we over 6 plaatwals machines. Zo kunnen we in bijna elk gewenst formaat walsen tot een maximale walsbreedte van 3500mm en plaat diktes tussen de 2 en 65 mm. We maken bijvoorbeeld rompen, schaaldelen, conussen,...

Huidige situatie

Zoals al veel besproken heeft de huidige oorlog ook gevolgen voor de economisch situatie in Europa. De export van Russisch en Oekraïens materiaal is stil gevallen en zo is er schaarste ontstaan voor staal. De beweeglijkheid van prijzen is dusdanig dat prijzen niet...

Spoorbrug Genk

In Genk zijn ze hard bezig om alle spoorbruggen over het Albertkanaal te verhogen, zodat er meer grotere binnenvaartschepen over het kanaal transporten kunnen vervoeren. M. den Oudsten Buigwerken B.V. heeft voor deze brug de #troggen op maat gesneden inclusief...

Grote balken klaar voor levering

Dit wals-project is weer succesvol afgerond. Deze HEB 800 balken zijn gewalst over de makkelijke kant door onze ervaren profielwalsers. Wij zijn specialist in XXL metaalwerk en richten ons op goede kwaliteit, precisie en snelle levertijden.

Troggen & zijplaten fietsbrug den Bosch

Deze gebogen fietsbrug van 65 meter lang is geplaatst in Den Bosch. Met trots kunnen we zeggen dat wij bij deze brug het snijden en zetten gedaan hebben. Met een van onze grote kantbanken is het mogelijk om XXL zetwerk te produceren. Zo konden wij ook deze troggen en...

Nieuwe bedrijfsvideo

We gaan van 2022 weer een topjaar maken! Er is dan ook geen mooier moment om onze nieuwe bedrijfsvideo met jullie te delen. Speciaal gemaakt om een nog duidelijker beeld te geven van M. den Oudsten Buigwerken B.V. Wij zijn erg benieuwd naar wat je ervan vindt?