Plasmasnijden

Plasma snijden is een uitstekende keuze voor het snijden van staal van 20mm tot 50mm. Hoewel de toleranties die bij het lasersnijden gehaald kunnen worden niet realiseerbaar zijn bij het plasma snijden, is het proces nog vele malen nauwkeuriger dan autogeen snijden.
Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Plasmasnijden

De voordelen van het plasmasnijden is dat de snijsnelheid een stuk hoger ligt dan bij het lasersnijden en dat we bij dit proces tot 50mm dik kunnen snijden.

Den Oudsten staalservice B.V. heeft een snijtafel voorzien van twee snijkoppen, met deze snijtafel is het mogelijk om tegelijkertijd twee identieke producten te snijden waardoor de productiesnelheid wordt verdubbeld. Elke kop voorzien van een zogenaamd hoekverdraaiingssysteem, waarmee de snijkop onder elke gewenste hoek tot circa 45 graden t.o.v. de plaat kan worden gedraaid. Hiermee kunnen direct laskanten en aanschuiningen op een plaat worden aangebracht, dit gaat sneller en nauwkeuriger dan traditionele methoden.

Technische informatie

Onderstaand treft u technische informatie omtrent het plasma snijden. Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen of gebruik maken van het contactformulier, wij denken graag met u mee en maken met veel plezier een passende aanbieding.

Machine Max. Dikte Max. Lengte Max. Breedte
Plasmasnijmachine 65 30.000 mm 3.000 mm
 
Wij snijden verschillende materialen waaronder S235/S355/S420-S960, Grade A/B Hardox/Mangaan etc.
Inclusief lijn en tekstmarkering
Het snijden van een Lasafschuining tot 45° mogelijk

Impressies