Home / Over ons

Missie

Vakmanschap en een gedegen consequent investeringsbeleid -waar het de nieuwste technologieën en know-how betreft- zijn de fundamenten waar ons bedrijf op gebouwd is. Ons doel is in alle segmenten waarin wij opereren bekend te staan als een betrouwbare handelspartner die uitstekende producten levert tegen een markt-conforme prijs.

Leveringsvoorwaarden

Wij leveren onder metaalunie voorwaarden, graag verwijzen wij u door naar de website van de metaalunie, http://metaalunie.nl/actueel/metaalunievoorwaarden.

Kwaliteit

Den Oudsten staalservice B.V. staat bekend als een goede, betrouwbare producent van hoogwaardige producten. Door ons uitgebreide, gevarieerde en unieke machinepark zijn wij als erkend leerbedrijf in staat onze leerlingen op hoog niveau op te leiden tot uitstekende vakmensen. Ons hoogwaardige machinepark en onze vakmensen stellen ons in staat een exacte maatvoering aan te houden waardoor onze producten vrijwel altijd binnen de toleranties vallen. Wij zijn sinds 2014 Lloyds overstempelbevoegd en sinds 2015 gecertificeerd volgens EN 1090-1 EXC 3.