Profielwalsen

Naast diverse profielwalsen hebben wij ook een uitgebreide selectie van walsrollen.
Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Profielwalsen

Naast diverse profielwalsen hebben wij ook een uitgebreide selectie van walsrollen waarmee een groot aantal en verschillende profielen gewalst kunnen worden, waaronder:

  • UNP balken
  • HE balken
  • IPE balken
  • Kokers
  • Strippen
  • Buizen

Voor het buigen van profielen hebben wij een aparte afdeling. Opdrachten voor standaard walswerk worden door ons snel en vakkundig afgehandeld. Tevens zijn wij gespecialiseerd in onder andere 3 dimensionaal (3D) walswerk zoals trapbomen, of het walsen van profielen met meerdere stralen.

Geen balk is voor ons te groot om te walsen. Onze “Beambender” is de grootste profielwals van Europa, hiermee is het zelfs mogelijk om XXL profielen te walsen zoals HE-M balken van 1000 mm hoog over de sterke kant.

Technische informatie

In ons productiepark hebben wij 6 verschillende profielwalsen. De maximale dikte van het materiaal van het werk is afhankelijk van de staalsoort en de gewenste radius. Daarbij moet rekening worden gehouden met eventueel benodigde overlengte. Wij zijn ervaren in het walsen van alle profielen van lichtere tot zware profielen. Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen of gebruik maken van het contactformulier, wij denken graag met u mee en maken met veel plezier een passende aanbieding.

Machine Max. weerstand(in cm³)
Beambender 15.000
R11 1.500
SB240S 600
R62S 110
R3S 25
R3 18
SB3-240 600

Hier vind u enkele voorbeelden van vormen die wij kunnen walsen.

Impressies