Lasersnijden

XXL-lasersnijden wordt vooral toegepast voor het bewerken van staal. Het is nauwkeuriger dan andere methodes, zoals autogeen-snijden. Het is dan ook een uitstekende methode voor precieze bewerkingen. Bij lang en XXL-lasersnijden treedt nauwelijks vervorming op vanwege de geringe warmte waaraan het metaal, zoals staal, wordt blootgesteld. Nabewerking is ook in veel gevallen niet nodig. Bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen beschikken we over vijf machines voor lang XXL-lasersnijden. Hiermee voeren wij groot lasersnijwerk uit.
Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Lasersnijden

Lasersnijden wordt in verschillende industrieën toegepast

Lang lasersnijwerk wordt toegepast in alle industrieën die met verschillende metalen, zoals staal, werken. Groot lasersnijwerk maakt het mogelijk om metalen platen van 60 x 4,5 meter te bewerken. Daarnaast kan tekst of belijning op het metaal worden aangebracht indien u dit wenst. De toepassingsmogelijkheden van deze bewerkingsmethode zijn eindeloos. Naast XXL-metaalbewerking, waaronder groot lasersnijwerk, snijden we uiteraard ook kleine materialen met een zeer grote precisie. Tijdens het zetten van plaatwerk voorzien wij de platen bijvoorbeeld van laskanten om snelle verwerking mogelijk te maken.

 

Vraag nu een offerte aan voor uw opdracht

Onze specialisten voern uw lang laserwerk snel en efficiënt uit dankzij onze standaardvoorraad van zo’n 600 ton staal. Daarnaast bestaat ons uitgebreide machinepark onder andere uit plaatwalsen. Wij voeren alles uit omtrent staalbouw. Elke opdracht als het gaat om lang XXL-lasersnijden van staal of groot lasersnijwerk leveren wij vlot en volledig naar wens voor u op. Bel voor een vrijblijvende prijsopgave of gebruik het contactformulier als u vragen heeft over onze diensten of over ons metaalbewerkingsbedrijf.

Technische informatie

Onderstaand treft u technische informatie omtrent het laser- en plasma snijden. Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen of gebruik maken van het contactformulier, wij denken graag met u mee en maken met veel plezier een passende aanbieding

 

Machine Max. Dikte Max. Lengte Max. Breedte
Fiber lasersnijmachine 20 60.000 mm 4.200 mm
CO2 Lasersnijmachine 12 60.000 mm 4.500 mm
Fiber Lasersnijmachine 20 14.000 mm 3.000 mm
CO2 Lasersnijmachine 20 24.000 mm 4.500 mm

HD    Pasmachine          

50 30.000 mm 3.000 mm
       
 
Wij snijden RVS tot een dikte van 20mm en Aluminium tot een dikte van 8mm
Op alle machines kunnen we markeren
 
Materiaal Dikte Max. Lengte Max. Breedte
S235/S355/S420-S960/Mangaan/Hardox 6 -50 mm 30.000 mm 3.000 mm

Impressies