Zetten

Zetten of kanten van staal en non-ferro metaal is het principe van het buigen van materiaal door deze met behulp van een boven-stempel in een groef te persen.
Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Zetten

Met behulp dit proces kunnen de meest uiteenlopende producten worden gemaakt, variërend van eenvoudige hoekprofielen tot complexe producten, zoals kegels en verlopen van rond naar vierkant.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij 6 verschillende kantbanken variërend in lengte van 3  tot maar liefst 15.4 meter. Waar de kleine kantbank met name geschikt is voor kleine producten van dun plaatmateriaal, is het met de grote kantbank mogelijk om XXL zetwerk te produceren. Op deze wijze kunnen bijvoorbeeld troggen en kimmen in zowel kleine als grote series, goed en goedkoop geproduceerd worden. Omdat wij permanent een grote voorraad van 600 ton standaard staalplaten hebben, en voldoende machine capaciteit, kunnen wij orders snel en betrouwbaar in productie nemen, daardoor zijn wij flexibel zodat wij scherp en snel kunnen leveren.

Technische informatie

In ons productiepark hebben wij 6 verschillende kantbanken. De maximale dikte van het materiaal is afhankelijk van de staalsoort en de zettingen. Met onze grootste kantbank van 2500 ton, kunnen wij zeer zwaar zetwerk verrichten. Voor meer informatie kunt u ons een mail sturen of gebruik maken van het contactformulier, wij denken graag met u mee en maken met veel plezier een passende aanbieding.

Machine Max. Zetlengte Max. Tonnage
Kantbank 15.400 2.500
Kantbank 15.400 1.500
Kantbank 14.200 1.250
Kantbank 8.200 700
Kantbank 7.200 500
Kantbank 3.100 150

Impressies