Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Plaatwerk zetten

Plaatwerk zetten


Plaatwerk zetten is een veelvoorkomende methode van metaalbewerking. Het buigen van platen staal is namelijk relevant in diverse disciplines. Denk bijvoorbeeld aan de scheepsbouw, machinebouw of infrastructuur. De allerbeste, moderne machines van Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen, staan klaar om uw opdracht in het zetten van plaatwerk op deskundige wijze uit te voeren.

 

Profiteer van snelle levering wanneer u ons plaatwerk laat zetten

Wanneer u uw opdracht voor het zetten van plaatwerk door ons laat uitvoeren, profiteert u van een snelle uitvoering van uw project. Wij hebben namelijk een eigen voorraad staal van ruim 600 ton in ons magazijn. Zo hoeft u zelf geen staal te leveren, waardoor wij meteen beginnen aan uw opdracht. Spoedopdrachten zijn bij ons geen enkel probleem. Dit geldt voor het zetten van plaatwerk, maar ook voor lasersnijden met een korte levertijd. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn bij het zetten van kimplaten. Naast deze expertises zijn onze specialisten ook in staat om het togen van profielen voor u uit te voeren. De service die wij leveren is ongeëvenaard.

Geef uw complete metaalbewerking uit handen

Den Oudsten Staalservice B.V. is een geschikte partij om al uw metaalbewerkingsprojecten uit te voeren. Wanneer u ervoor kiest om alles uit te laten voeren door één partij, bespaart u tijd en geld. Hoe fijn is het om te overleggen met een partij die uw complete metaalbewerking kan overnemen door de aanwezigheid van profiel- en plaatwalsen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0317 – 61 66 46. We horen graag van u.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.