M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Kimplaten zetten

Kimplaten zetten


Wij hebben verschillende kantbanken tot onze beschikking die van kimplaten zetten kinderspel maken. De capaciteit van deze machines is verschillend, waardoor wij in staat zijn om platen staal variërend van 3 tot 15,4 meter te verwerken. Hiermee zetten wij kimplaten, maar wij kunnen u voor nog veel meer bewerkingen van dienst zijn. Bij Den Oudsten Staalservice B.V. in Rhenen zijn we gespecialiseerd in diverse bewerkingsmethoden.

 

Laat ons uw kimplaten zetten en geniet van snelle levering

Wij garanderen een snelle levering aangezien wij een opslag hebben in Rhenen met een voorraad van ruim 600 ton staal. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid machinepark waarmee we staal kunnen buigen. Hierdoor handelen we snel en beginnen we direct met het zetten van staal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zetten van knikschotten of kimplaten. Daarnaast leveren we ook deksloven op maat. De diverse machines waarover wij beschikken zorgen ervoor dat we haast iedere bewerking van staal uit kunnen voeren. Profiteer van onze complete dienstverlening.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Den Oudsten Staalservice B.V. is u uiteraard van dienst bij het zetten van kimplaten. Wij kunnen echter nog veel meer voor u betekenen met betrekking tot het zetten van metalen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0317 – 61 66 46 of vul ons contactformulier in. We horen graag van u.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.