Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Zetten van staal

Zetten van staal


Het zetten van staal is één van onze diensten waar we zeer goed in zijn. Als er in relatief kleine platen zeer nauwkeurige plooien gemaakt moeten worden of als het staal op een bepaalde manier gebogen moet worden, is het belangrijk dat dit op een efficiënte manier gebeurt. Bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen, is het zetten van staal ons dagelijks werk. Wij verwerken platen tot ruim 15 meter met ons uitgebreide machinepark, dat geschikt is voor verschillende soorten staal. U geeft uw opdracht aan ons door, waarna wij direct voor u aan de slag gaan. Snelle levering is daarbij een van onze speerpunten.

 

Het zetten van staal voor diverse toepassingen

Wij zetten staal voor u voor verschillende toepassingen. Ons metaalbewerkingsbedrijf is werkzaam voor onder andere de scheepsbouw, de transportsector en voor bedrijven die zich bezighouden met infrastructuur. Indien u dit wenst, leveren wij staal uit voorraad. Er is standaard een voorraad van ruim 600 ton staal aanwezig. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen partij staal bij ons aan te leveren voor plaatbewerking.

Laat ons uw order uitvoeren

Den Oudsten Staalservice B.V. ontvangt graag uw opdracht voor het zetten van staal. Het bijzondere van ons bedrijf is dat wij meerdere diensten uitvoeren, zoals plaatwalsen. Daarnaast zijn we u ook van dienst voor profielwalsen. Besteed dus de complete bewerking van het staal aan ons uit, bijvoorbeeld staal plooien, want dit bespaart u zowel geld als tijd. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0317 – 61 66 46. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of sturen u de gevraagde offerte.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.