Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Staal zetten

Staal zetten


Staal zetten is een vak apart. Het bewerken van staal vraagt grote deskundigheid en uiteraard de juiste apparatuur. Grote platen staal bewerken kan enkel met de daarvoor uitgeruste machines, in een ruimte die daarvoor capaciteit heeft. U besteedt uw opdracht voor staal zetten met een gerust hart uit aan Den Oudsten Staalservice B.V. in Rhenen. Wij voeren de bewerking van uw staalplaten conform uw opdracht uit.

 

Laat staal zetten in de vorm die u wenst

Zetten van staal kan in alle mogelijke vormen. Of het nu gaat om fijn werk of zwaar zetwerk, wij zorgen ervoor dat het in orde komt. U kunt staal gebruiken uit onze ruime voorraad van zo’n 600 ton, maar u kunt uiteraard ook eigen ingekocht staal bij ons laten zetten. Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 7:30 tot 16:30 uur geopend voor laden en lossen. Op vrijdag kunt u tot 12.00 uur laden en lossen. Wij werken met een uitgebreid machinepark om staal te bewerken en voeren uw opdracht daardoor snel en efficiënt uit.

Vraag een offerte aan en wij zetten uw staal naar wens

Laat uw staal zetten of plooien door een bedrijf voor wie dit dagelijks werk is. Bij Den Oudsten Staalservice B.V. is uw opdracht in vertrouwde en ervaren handen. Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan als u staal wilt laten zetten. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0317 – 61 66 46. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen met u te bespreken. U kunt bij ons metaalbewerkingsbedrijf in alle gevallen rekenen op uitstekende service en onze efficiënte werkwijze.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.