M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Zwaar zetwerk

Zwaar zetwerk


 

Bij M. den Oudsten Buigwerken kunt u uiteraard terecht voor zwaar zetwerk. Wij beschikken over maar liefst 6 kantbanken waarvan de grootste een capaciteit heeft van maar liefst 15,4 meter. Heeft u zwaar zetwerk dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Het staal wordt gevormd door het in een mal te persen. Zo kunnen strakke vormen maar ook ronde kegels en vormen verlopend van rond naar vierkant of andersom worden gezet.

Kies voor de professional voor zwaar zetwerk

Het verwerken van zwaar zetwerk kan niet door ieder buigbedrijf worden gedaan. Wij hebben ervoor gekozen om voor lang plaatwerk een XXL zetmachine aan te schaffen. U kunt uw eigen staalmateriaal bij ons aanleveren maar u kunt ook gebruik maken van de permanente voorraad van 600 ton staal die wij op voorraad hebben. Zodoende kunnen wij uw opdracht altijd snel en efficiënt uitleveren en kunt u rekenen op met u afgesproken levertijden van het eindproduct.

 

Zwaar zetwerk voor verschillende toepassingen

Zwaar zetwerk wordt onder andere toegepast voor de scheepsbouw. Maar natuurlijk zijn er meer disciplines die hiervan gebruik maken. Heeft u een opdracht voor zwaar zetwerk? Neem dan direct contact op met onze specialisten. Wij sturen u graag een aantrekkelijke offerte en zien ernaar uit om uw opdracht te mogen uitvoeren. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, waarna wij uw vraag over staal zetten zo snel mogelijk beantwoorden. Of bel met telefoonnummer 0317 – 61 66 46 als u snel antwoord wilt op uw vragen.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.