M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Lang plaatwerk

Lang plaatwerk


Het verwerken van lang plaatwerk en zetwerk is een klus die lang niet ieder buigbedrijf aan kan. Hiervoor is namelijk een machine nodig die langere platen kan verwerken. Deze machines hebben we uiteraard bij Den Oudsten Staalservice B.V. We zijn er trots op dat wij maar liefst zes machines beschikbaar hebben waarmee wij zowel fijn werk kunnen verrichten maar ook lang plaatwerk en lang zetwerk voor u kunnen uitvoeren.

 

Het verwerken van lang plaatwerk vraagt vakmanschap

Natuurlijk is alleen een mooie machine niet genoeg. Bekwaam personeel is minstens zo belangrijk. Daarom zijn we trots dat we uw opdracht voor lang plaatwerk en lang laserzetwerk in de meeste gevallen zeer vlot kunnen uitvoeren. Snel en efficiënt werken is één van onze speerpunten. In onze opslag hebben wij altijd een slordige 600 ton aan staal op voorraad dat wij voor u kunnen verwerken. Maar natuurlijk kunt u ook uw eigen lang plaatwerk en lang zetwerk bij ons aan laten leveren voor het buigen van staal. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in andere diensten, zoals het zetten van staal. Ook zijn we u graag van dienst voor het walsen van staal.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een offerte voor het verwerken van lang plaatwerk? En wilt u dat uw opdracht met zorg en aandacht wordt uitgevoerd door ervaren plaatwerkers? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij adviseren u graag over uw opdracht als u daar behoefte aan heeft. U bereikt ons eenvoudig via het contactformulier dat u op onze website kunt vinden. Wij zijn daarnaast dagelijks bereikbaar op 0317 – 61 66 46 vanaf 7:30 uur. Houdt u er rekening mee dat wij op vrijdag om 14:30 sluiten.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.