M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Buigen staal

Buigen van staal


Het buigen van lang staal lijkt kinderspel als u er een filmpje van ziet op internet of televisie. Maar vergis u niet, er komt heel veel bij kijken. Als we bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen, aan het werk zijn met platen staal van 15 meter lengte, is het belangrijk dat we de buiging daarin goed aanbrengen, anders kan de opdrachtgever deze plaat niet verwerken. Daarom beschikken wij over een modern machinepark waarmee wij het buigen van lang staal op een goede manier uitvoeren.

 

Het buigen van staal wordt in diverse industrieën toegepast

Het buigen van lang staal is een discipline die niet ieder bedrijf in plaatbewerking kan uitvoeren. Hiervoor zijn namelijk grote machines nodig die in staat zijn lang plaatwerk uit te voeren. Wij hebben dit soort machines. Bovendien hebben wij altijd ruim 600 ton staal op voorraad. Dit betekent dat als u ons benadert voor het buigen van lang staal of het plooien van staal u niet zelf de grondstoffen hoeft aan te leveren. Natuurlijk mag dit wel, u kunt eigen staal bij ons afleveren dat wij voor u in de gewenste vorm buigen door bijvoorbeeld gebruik te maken van profielwalsen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar metaalbewerkingsbedrijf dat uw staal kan buigen, bent u aan het juiste adres bij Den Oudsten staalservice B.V.. Wij kunnen inmiddels bouwen op ruime ervaring met het verwerken en buigen van zowel grote platen lang staal als het verfijnde buigwerk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte voor groot plaatwerk aan via het e-mailformulier op onze website. U kunt ons natuurlijk altijd bellen als u vragen heeft, ons telefoonnummer is 0317 – 61 66 46. We horen graag van u.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.