M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Groot plaatwerk

Groot plaatwerk


Groot, ofwel XXL, plaatwerk heeft diverse toepassingen en is daarom relevant binnen meerdere disciplines. Denk bijvoorbeeld aan scheepsbouw, machinebouw of staalbouw. Het is hier belangrijk om secuur gewalste platen staal te krijgen. Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen levert dit soort platen. Wij verwerken XXL plaatwerk met moderne machines die hier uitermate geschikt voor zijn. U kunt gerust een opdracht die groot plaatwerk omvat bij ons neerleggen. Wij weten alles over het zetten van groot plaatwerk.

 

Groot plaatwerk snel opgeleverd

Wanneer u ons als specialist in XXL-metaalbewerking inschakelt voor groot plaatwerk kunnen wij snel aan de slag. Wij beschikken namelijk over een voorraad van ruim 600 ton staal en helpen u graag bij het zetten van groot plaatwerk. U kunt zelf staal aanleveren, maar wanneer dit niet mogelijk is, maken wij gebruik van onze eigen voorraad. Wij hebben direct toegang tot deze voorraad; we gaan in dit geval snel voor u aan de slag met XXL- of lang plaatwerk. Het is onder andere mogelijk om hier troggen in te walsen. Daarnaast is het ook mogelijk om hier profielen in te togen. Wij zijn dé partij die uw complete staalbewerking uit handen neemt. Onze moderne machines maken het mogelijk om haast alles te doen met groot plaatwerk. Voor het laten zetten van groot plaatwerk zit u bij ons goed.

Laat ons ook walsen binnen in uw discipline

Het is mogelijk dat groot, ofwel XXL, plaatwerk ook binnen uw discipline nodig is. Een partij die de mogelijkheid heeft om het complete proces over te nemen door de aanwezigheid van verschillende machines, waaronder plaatwalsen, heeft dan de voorkeur. Dit scheelt u namelijk tijd en geld. We voorzien u graag van advies omtrent staalbouw en helpen u vakkundig bij het zetten van groot plaatwerk. Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.