Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Profielen togen

Profielen togen


Profielen togen maakt het mogelijk om een ronding te creëren in staal, om een bepaalde voorspanning te realiseren. Normaal gesproken gebeurt dit met een toogbank. Hierbij wordt hoge druk gezet op de stalen balk om de ronding te creëren. De ronding die u krijgt met deze methode is minder secuur dan de ronding die u krijgt wanneer u het metaal laat walsen. Wij, Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen, hebben erg veel ervaring met deze methode en zijn daarom een betrouwbare partij om profielen te togen door middel van walsen in diverse metalen, zoals staal.

 

Laat ons profielen togen en besteed uw complete metaalbewerking uit

Wanneer u ons kiest voor het togen van profielen in staal, kiest u voor een partij die complete metaalbewerking uit kan voeren. Wij werken namelijk met de nieuwste en modernste machines, waaronder plaat- en profielwalsen. Het is dus niet alleen mogelijk om door ons profielen te laten togen. Wij voeren namelijk graag al uw plaatbewerking uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zetten van knikschotten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het maken van deksloven op maat. Ook voor het zetten van een holmprofiel bent u bij ons op de juiste plek. Bij ons metaalbewerkingsbedrijf bieden we u een complete service aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor metaalbewerking

Bent u geïnteresseerd om nauwkeurige metaalbewerking, zoals het togen van profielen, uit te laten voeren door een ervaren partij? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0317 – 61 66 46 of vul ons contactformulier in. We bespreken de mogelijkheden met u en stellen een marktconforme en vrijblijvende offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.