M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Holmprofiel zetten

Holmprofiel zetten


Holmprofiel zetten is erg relevant binnen de infrastructuur. Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen produceert voor dit marktsegment diverse onderdelen. Onze ervaren vakmensen hebben toegang tot een ruim machinepark bestaande uit moderne machines. Hiermee zetten zij bijvoorbeeld holmprofiel op maat en volledig naar wens.

 

Holmprofiel zetten is een onderdeel van onze complete dienstverlening

Ons ruime machinepark maakt het mogelijk om een complete dienstverlening te leveren. Hierdoor bespaart u tijd en geld. U hoeft namelijk maar met één partij aan tafel om uw wensen te bespreken. Vervolgens gaan onze ervaren medewerkers aan de slag om zo goed mogelijk te voldoen aan deze wensen. Of dit nou plaatbewerking is, zoals het zetten van holmprofiel, of ander groot zetwerk; wij staan voor u klaar. Niet alleen voor zetwerk, maar ook voor XXL snijwerk staan onze specialisten voor u klaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden, zoals lasersnijden. Wat uw wensen ook zijn, wij doen er alles aan om hieraan te voldoen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang hoogwaardige producten

Wij zijn een betrouwbare producent van producten van hoogwaardige kwaliteit. Het is niet voor niets dat het holmprofiel dat wij zetten in de infrastructuur wordt gebruikt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0317 – 61 66 46. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.