Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Groot zetwerk

Groot zetwerk


Onze machines maken groot zetwerk van staal mogelijk. Den Oudsten Staalservice B.V. beschikt over zes kantbanken waarvan de grootste een capaciteit heeft van 15,4 meter. Hierdoor is het mogelijk om XXL-platen van staal te zetten. Dit soort grote platen zitten in onze voorraad te Rhenen van ruim 600 ton staal. Hiermee kunnen wij direct beginnen met groot zetwerk. U hoeft dus zelf geen XXL-platen te leveren om deze te laten zetten, al kan dit natuurlijk wel.

 

Groot zetwerk is van toepassing in verschillende disciplines

Groot zetwerk wordt veel gebruikt in verschillende disciplines. Zo is het zetten van XXL-platen staal onder andere relevant in de scheepsbouw, de machinebouw en de infrastructuur. Binnen deze disciplines is bijvoorbeeld het zetten van holmprofielen erg belangrijk. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het zetten van troggen. Wij bewerken staal snel en vakkundig. Onze medewerkers hebben veel ervaring met groot en zwaar zetwerk en gebruiken hiervoor machines die XXL-platen kunnen zetten. Geen opdracht omtrent XXL-zetwerk is voor ons te gek. Wij doen er namelijk alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Besteed uw complete metaalbewerking uit aan een ervaren partij

Den Oudsten Staalservice B.V. beschikt over verschillende moderne machines. Hiermee voeren wij haast iedere bewerking van staal, groot of klein, uit. Wij bieden u dus een complete service aan. U bespaart geld en tijd wanneer u in zee gaat met één partij die alles voor u doet. Met onze expertise in metaalbewerking helpen we u graag verder. Neem contact met ons op XXL-zetwerk.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.