Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Troggen zetten

Troggen zetten


Troggen creëren vereist het zetten van platen staal. Het is belangrijk om dit op een secure wijze te doen. Hiervoor zijn moderne machines en een grote voorraad staal nodig. Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen heeft beide. Onze voorraad van ruim 600 ton staal maakt het mogelijk om direct te beginnen met uw opdracht om troggen te zetten. Het is echter ook mogelijk om uw eigen staal te leveren. Uw wensen staan centraal.

 

Wij voeren uw complete metaalbewerking uit, inclusief troggen zetten

Wij zijn niet alleen een geschikte partij wanneer u troggen wilt zetten in grote platen staal. Wij staan voor u klaar met een complete service met betrekking tot het zetten van metaal. Wij beschikken namelijk over diverse moderne machines waarmee wij uw complete metaalbewerking uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groot zetwerk. Ook voor het zetten van kimplaten bent u bij ons op de juiste plek. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het zetten van een holmprofiel. Wij staan klaar om aan al uw metaalbewerkingswensen te voldoen.

Bespreek uw wensen met betrekking tot metaalbewerking met ons

Bent u geïnteresseerd om één partij al uw metaalbewerkingsprojecten, waaronder het zetten van troggen, uit te laten voeren en hiermee tijd en geld te besparen? Neem dan zeker contact met ons op door te bellen naar 0317 – 61 66 46 of door ons contactformulier in te vullen. We doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.