Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / XXL snijwerk

XXL snijwerk


Wij beschikken over diverse machines die geschikt zijn voor XXL snijwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plasmasnijmachines en lasersnijmachines. Deze hebben beide hun eigen voordelen. Plasmabewerking is bijvoorbeeld een stuk sneller, maar wel minder secuur dan lasersnijden. Beide zijn ze echter wel nauwkeuriger dan autogeen snijden. Welke vorm van snijden voor uw project geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Onze vakmensen van Den Oudsten Staalservice B.V. in Rhenen, voorzien u graag van advies over XXL snijwerk.

 

XXL snijwerk van staal uit eigen voorraad

Den Oudsten Staalservice B.V. heeft een opslag waar ruim 600 ton staal ligt. Deze voorraad in combinatie met ons ruime machinepark zorgt ervoor dat wij direct aan de slag gaan met uw project, waardoor u profiteert van lasersnijden met een korte levertijd van uw XXL snijwerk. Ons machinepark beschikt over diverse machines en bestaat uit vijf lasersnijmachines. Daarnaast hebben we een plasmasnijtafel, die geschikt is voor groot snijwerk tot wel 30.000 millimeter. Geen XXL snijwerk, zoals lang laserwerk, is te gek voor ons. U kunt uw opdracht gerust in onze handen leggen.

Profiteer van onze complete dienstverlening

U kunt ons inschakelen voor uw XXL snijwerk. Dit voeren wij deskundig uit door te lasersnijden of te plasmasnijden. Wij bieden echter een complete dienstverlening, aangezien wij u ook van dienst zijn voor onder andere wals- en zetwerk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0317 – 61 66 46. We horen graag van u.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.