Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Lasersnijden korte levertijd

Lasersnijden korte levertijd


Wilt u een opdracht voor lasersnijden laten uitvoeren en is een korte levertijd voor u belangrijk? Dan bent u aan het juiste adres bij Den Oudsten Staalservice B.V. in Rhenen. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid machinepark voor het uitvoeren van uw opdracht. Lasersnijden heeft het grote voordeel dat het zeer nauwkeurig gebeurt. Het is dan ook vooral geschikt voor het fijnere snijwerk. Omdat het een proces is dat snel verloopt, kunnen wij lasersnijden met korte levertijd vrijwel altijd garanderen.

 

Lasersnijden met korte levertijd maar wel zeer nauwkeurig

Als u kiest voor lasersnijden met korte levertijd dan hoeft u zich geen zorgen te maken of uw opdracht wel secuur wordt uitgevoerd. Onze snijmachines zijn zeer secuur in zodat uw snijwerk tot op de millimeter nauwkeurig wordt uitgevoerd. Naast lasersnijwerk met korte levertijd kunt u bij ons ook terecht voor het walsen van staal of voor plasmasnijden, ook dit kunnen wij met een zeer korte levertijd afleveren. Het hangt onder andere van de dikte van het te snijden staal af en de gewenste nauwkeurigheid voor welke methode u kiest.

Wij noteren graag uw opdracht voor lasersnijden

Bij onze specialisten kunt u terecht als u een opdracht voor lasersnijden met korte levertijd heeft. Als uw opdracht haast heeft dan kunt u bovendien profiteren van het feit dat wij in ons magazijn altijd een ruime hoeveelheid staal op voorraad hebben. Hierdoor kunnen we bij ons metaalbewerkingsbedrijf direct beginnen met de snijopdracht, waardoor deze ook sneller klaar is. Uiteraard kunt u ook uw eigen materiaal aanleveren. Neem contact op voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte via 0317 – 61 66 46 of het mailformulier op deze website.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.