Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Walsen van staal

Walsen van staal


Het walsen van staal is één van de disciplines waar Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen in uitblinkt. We hebben een aparte afdeling waar onze geavanceerde machines voor u klaarstaan. Het walsen van staal is voor ons dagelijks werk, waardoor u zeker weet dat uw opdracht bij ons in goede handen is.

 

De diverse toepassingen van het walsen van staal

Het walsen van staal heeft verschillende toepassingen. Den Oudsten Staalservice B.V. is gespecialiseerd in diverse walstechnieken. Denk hierbij aan 3D-walswerk, zoals trapbomen. We richten ons ook op andere bewerkingsmethode, waaronder lasersnijden. Daarnaast richten we ons ook op bewerkingen met een profielwals en het bewerken van profielen met meerdere stralen. We beschikken over verschillende walsrollen waarmee we onder andere UNP-balken, HE-balken en IK-balken verwerken. Ook maken wij kokers, strippen en buizen van staal in iedere gewenste maat en laat u door ons het kanten van staal uitvoeren.

Vraag bij ons een offerte aan voor staalwalsen

Wilt u het plaatwalsen van staal laten uitvoeren door een ervaren bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met Den Oudsten Staalservice B.V. Wij sturen u dan een marktconforme offerte voor uw opdracht die uiteraard volledig vrijblijvend is. U vraagt deze aantrekkelijke offerte eenvoudig aan via ons contactformulier. Heeft u liever telefonisch contact zodat we direct zaken kunnen bespreken? Belt u ons dan op 0317 – 61 66 46. Wij werken snel en efficiënt. Bovendien hebben wij altijd staal op voorraad. Het is dus mogelijk om direct te starten met uw opdracht zonder dat u eerst zelf het materiaal aanlevert.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.