Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Kanten van staal

Kanten van staal


Het kanten van staal gebeurt met onze geavanceerde kantmachines. Deze machines zijn in staat om zowel kleine als grote staalplaten te verwerken. Wilt u het kanten van staal laten uitvoeren door een bedrijf dat hierin ruime ervaring heeft? Dan zit u goed bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen. Wij beschikken over brede expertise met het verwerken van staal op verschillende manieren en voeren daarom nagenoeg iedere opdracht in diverse disciplines voor u uit.

 

Het kanten van staal voor tientallen toepassingen

Het kanten van staal is relevant in diverse industrieën, maar de scheepsbouw is wellicht een van de bekendste. Wij verzorgen het walsen van staal echter niet alleen voor bedrijven in de scheepsbouw; we werken ook voor bedrijven die zich richten op de infrastructuur, de transportsector, de staalbouw of de machinebouw. Zo kunt u bij ons terecht om onder meer troggen te walsen of te zetten. U rekent daarbij steeds op onze deskundigheid en op snelle levering van uw opdracht.

Laat staal op een professionele manier bewerken

Als u een bedrijf nodig heeft voor bijvoorbeeld het kanten van staal of bewerkingen met een 3D-kokerlaser, neem dan contact met ons op. Daarnaast zijn we u ook van dienst voor bewerkingen met een XXL-buislaser. Wij zijn een ervaren bedrijf in het verwerken van staal in alle mogelijke vormen. U hoeft zelf geen staal te leveren; wij hebben namelijk altijd staal op voorraad. Mocht u wel zelf staal aan willen leveren, dan is dit uiteraard ook mogelijk Wenst u meer informatie? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier. Voor al uw vragen zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar via 0317 – 61 66 46. Schroom niet en neem contact met ons op.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.