Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / XXL-buislaser

XXL-buislaser


Bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen zit u goed voor een uitgebreid aanbod aan diensten, zoals bewerkingen met een XXL-buislaser. Wanneer u onze hulp inschakelt voor XXL buislasersnijden, kunt u altijd rekenen op snelle leveringen. Dit komt omdat u de materialen niet per se zelf aan hoeft te leveren: we hebben namelijk ruim 600 ton aan staalplaten op voorraad. Hierdoor nemen we alle orders snel in productie.

 

Met een XXL-buislaser maken we bewerkingen van grote platen mogelijk

Voor XXL buislasersnijden zit u bij ons als specialist in staalbouw goed. Met onze XXL-buislaser bewerken wij platen, buizen en allerlei andere producten van diverse formaten. We beschikken namelijk over een uitgebreid én kwalitatief hoogstaand machinepark, bestaande uit onder meer een XXL-buislaser met een maximaal snijbereik van 60 x 4,5 meter. XXL-snijwerk is daarom geen uitdaging voor onze bekwame en ervaren vakmensen! We houden ons naast XXL buislasersnijden ook bezig met andere bewerkingsprocessen, zoals groot zetwerk. Kortom, wij weten alles over XXL-metaalbewerking.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten

Ons kwalitatief hoogstaande machinepark én onze bekwame vakmensen stellen ons in staat om aanpassingen te verrichten met de hoogste nauwkeurigheid. Wilt u XXL buislasersnijden met een XXL-buislaser laten uitvoeren door een specialistisch team? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen of door ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder met laseren, zetten en nog veel meer! Vraag nu een offerte aan.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.