M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / 3D-buislaser

3D-buislaser


Voor bewerkingen met een 3D-buislaser kunt u terecht bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen. We beschikken dan ook over vijf lasersnijmachines van zeer hoge kwaliteit, waardoor we een totaalpakket kunnen bieden aan al onze klanten. Daarnaast hebben we een grote voorraad van 600 ton staalplaten, waardoor wij alle orders snel in productie kunnen nemen. U kunt zo rekenen op een snelle levering.

 

Diverse bewerkingen uitvoeren met een 3D-buislaser

Onze 3D-buislaser stelt ons in staat om platen, kokers en buizen met een zeer hoge precisie te 3D-buislasersnijden. Daarnaast bewerken we open profielen en buizen in een speciale vorm. We zijn ook in staat om XXL-snijwerk te realiseren, omdat onze machines een maximaal snijbereik van 60 x 4,5 meter hebben. Daarnaast voorzien we de platen – indien gewenst – van tekst, lijnmarkering of laskanten. Hierdoor vereenvoudigen we verdere bewerkingen.

Neem gerust contact met ons op bij vragen over het lasersnijden

Bewerkingen uitvoeren met een 3D-buislaser is een vak apart en daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen. Wij helpen u graag verder met diverse soorten bewerkingen, zoals plasmasnijden. Daarnaast zijn we u ook van dienst voor het walsen van staal. We houden ons overigens ook bezig met lang plaatwerk. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0317 – 61 66 46. Onze specialisten helpen u graag verder!

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.