M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / 3D-buislasersnijden

3D-buislasersnijden


Als het gaat om 3D-buislasersnijden, dan zijn de mogelijkheden eindeloos bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen! Buislasersnijden kan namelijk worden toegepast op diverse soorten buizen, platte staven, open profielen en buisprofielen met behulp van onze vijf verschillende moderne lasersnijmachines. De 3D-snijkoppen snijden allerlei soorten materialen – zoals staal, rvs en aluminium – in speciale vormen.

 

Ontdek de mogelijkheden van 3D-buislasersnijden

Onze apparaten voor 3D-buislasersnijden snijden stukken in diverse vormen, bijvoorbeeld ronde, vierkante of rechthoekige stukken. Met onze 3D-buislaser bewerken we echter ook buizen met een speciale vorm of open profielen. Onze apparaten voor buislasersnijden hebben een maximaal snijbereik van 60 x 4,5 meter en bieden de mogelijkheid platen in allerlei afmetingen te snijden. Onze specialisten zijn ook in staat om XXL-snijwerk te realiseren. Daarnaast voorzien we de platen – indien gewenst – van tekst, lijnmarkering of laskanten. Hierdoor vereenvoudigen we verdere bewerkingen.

Laat buislasersnijden uitvoeren door onze specialisten

We hebben een grote voorraad van 600 ton staalplaten én een uitgebreid machinepark met kwalitatief hoogstaande machines. Hierdoor nemen wij alle orders snel in productie, en kunt u rekenen op een snelle levering. Daarnaast zal het kwalitatief hoogstaande product altijd volledig aan uw wensen voldoen.

 

Schakel de hulp in van onze vakmensen

Wilt u buislasersnijden uit laten voeren door een betrouwbare producent van kwalitatief hoogstaande producten? Dan neemt u contact op met de specialisten van Den Oudsten staalservice B.V.! Mocht u meer informatie wensen over lasersnijden of een offerte aan willen vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 0317 – 61 66 46 of door ons contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van meer informatie.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.