Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Troggen walsen

Troggen walsen


Wij maken troggen door deze te walsen uit grote platen staal. Het is belangrijk dit secuur te doen, aangezien de afmetingen van troggen consequent moeten zijn. Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen kan secuur troggen walsen door een combinatie van ervaren vakmensen, moderne machines en een ruime voorraad staal.

 

Ervaar onze complete dienstverlening, bestaande uit onder andere troggen walsen

Wij beschikken over een ruim machinepark, bestaande uit moderne machines. Om troggen te walsen gebruiken wij onze plaatwalsen. Daarnaast beschikken we ook over profielwalsen. Deze verschillende machines zorgen ervoor dat wij een complete dienstverlening aanbieden met betrekking tot metaalbewerking. Het blijft dus niet beperkt tot het walsen van staal om bijvoorbeeld troggen te creëren. Eén partij die uw complete staalbewerking uit handen neemt, scheelt u tijd en geld. U hoeft namelijk maar met één partij om tafel. Hoe prettig is het dan dat die partij de juiste kennis en machines bezit. Hierdoor voorzien wij u van gedegen advies over alles omtrent metaalbewerking.

Vraag een offerte aan en profiteer van een snelle levering

Naast ons ruime machinepark beschikken wij ook over een voorraad staal van ruim 600 ton. Wij gaan direct aan de slag met troggen walsen, om uw project zo snel mogelijk te voltooien. Onze plaatwalsen voor staal staan al voor u klaar. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0317 – 61 66 46. We horen graag van u.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.