Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Plaatwalsen staal

Plaatwalsen van staal


Het plaatwalsen van staal is kinderspel met onze combinatie van ervaren werknemers en een ruim machinepark bestaande uit zes verschillende machines. Deze machines maakt het plaatwalsen van verschillende materialen, zoals staal, van verschillende groottes mogelijk. De grootste machine die wij in Rhenen gebruiken, heeft een walsbreedte van 3500 millimeter. Grote projecten zijn daarmee geen enkel probleem voor Den Oudsten Staalservice B.V.

 

Profiteer van snelle levering na het plaatwalsen van staal

Wanneer u uw project in onze handen legt, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij kunnen namelijk snel handelen doordat wij beschikken over een voorraad van ruim 600 ton staal en voldoende machines. Het is echter ook mogelijk om uw eigen staal te leveren, mocht u dat wensen. Wij doen alles binnen de staalbewerking om aan uw wensen te voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het walsen van staal. We voeren dit uit om troggen te walsen.

Bespaar tijd en geld door onze complete dienstverlening

Ons ruime machinepark bestaat uit diverse profiel- en plaatwalsen. Hierdoor is er geen opdracht met betrekking tot het plaatwalsen van staal te gek. Neem gerust contact met ons op om te achterhalen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Dit doet u door te bellen naar 0317 – 61 66 46. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.