Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Profielwals

Profielwals


Met onze profielwals walsen wij diverse materialen in de door u gewenste vormen. Het gaat hierbij onder andere om strippen, buizen en HE-M-balken tot 1000 millimeter. Voor deze balken gebruiken wij onze Beambender profielwals, de grootste van Europa. Wij zijn NEN-1090 gecertificeerd en overstempelbevoegd. Kortom, wat uw wensen ook zijn – Den Oudsten Staalservice B.V. in Rhenen levert snel en staat uiteraard garant voor uitstekende kwaliteit met de Beambender profielwals.

 

Plaatwerk en profielwals onder één dak

Vaak moet u voor profielwalsen en plaatbewerking naar twee verschillende bedrijven. Wij voeren beide disciplines onder hetzelfde dak voor u uit. Dat scheelt niet alleen tijd maar uiteraard ook kosten. U hebt slechts met één partij te maken waardoor de lijnen voor overleg altijd kort zijn en u snel afspraken maakt voor het profielwalsen en het bewerken van materialen. Ons bedrijf verleent met behulp van onze profielwals onder andere diensten aan de machinebouw, scheepsbouw en infrastructuur. Dankzij onze ruime ervaring met profielwalsen kunnen wij nagenoeg iedere opdracht voor u uitvoeren.

Neem contact met ons op om uw opdracht uit te laten voeren

Als u op zoek bent naar een professioneel en ervaren bedrijf voor profielwalsen, dan bent u bij Den Oudsten Staalservice B.V. aan het juiste adres. Wij voeren uw order met de grootst mogelijke deskundigheid uit. Ook voor advies over onder meer zwaar zetwerk kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u voor 3D-buislasersnijden ook een beroep op ons doen. Wilt u een offerte aanvragen voor het walsen van staal? Gebruik dan het speciale contactformulier op de website. Heeft u specifieke vragen over onze profielwals, bel ons dan op het telefoonnummer 0317 – 61 66 46.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.