M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Plasmasnijden

Plasmasnijden


Plasmasnijden wordt vooral toegepast op staal met een dikte tussen de 20 en 50 millimeter. Deze manier van staalbewerking is veel nauwkeuriger dan autogeen snijden. Daarnaast is het grote voordeel van plasmasnijden dat het veel sneller gaat dan lasersnijden. Het is verder een uitstekende optie wanneer u een klus heeft waarbij u veel staalplaten wenst te snijden. Bij Den Oudsten Staalservice B.V. in Rhenen, kunt u altijd terecht voor plasmasnijden of andere bewerkingsmethoden.

 

Snel werken is mogelijk bij plasmasnijden

Bij Den Oudsten Staalservice B.V. beschikken we over een plasmasnijtafel met twee snijkoppen. Hierdoor snijden wij twee identieke producten tegelijk én leveren we uw opdracht zeer snel op. Zodra de machine goed is ingesteld, gaat het snijden letterlijk in sneltreinvaart. Elke kop op de plasmasnijmachine is voorzien van een hoekverdraaiingssysteem, waarmee de snijkop onder elke gewenste hoek tot circa 45 graden ten opzichte van de plaat kan draaien. Hiermee brengen we laskanten aan op een nauwkeurige en snelle manier.

Laat onze specialisten uw opdracht uitvoeren

Wilt u uw stalen platen nauwkeurig maar ook snel laten snijden? Dan is plasmasnijden een methode die daar goed bij past. Twijfelt u of plasmasnijden geschikt voor u? Of wilt u meer informatie over bewerkingen met een profielwals? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag over de passende methode van staalbewerking, zoals profielen togen of het kanten van staal. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in bewerkingen met een XXL-buislaser. U bereikt ons via 0317 – 61 66 46 of door het contactformulier in te vullen. De medewerkers van ons metaalbewerkingsbedrijf nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u een offerte te sturen of uw vraag te beantwoorden.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.