M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Lang laserwerk

Lang laserwerk


Voor lang laserwerk zijn speciale machines nodig. Veel buigbedrijven zijn in staat om laser- en kantwerk te leveren, mits de materialen niet te lang zijn. Als u op zoek bent naar een partner die ook lang laser- en kantwerk kan verrichten, wordt de keuze vaak een stuk beperkter. Bij Den Oudsten Staalservice B.V. in Rhenen zijn we in staat om ook materialen van grotere afmetingen voor u te bewerken.

 

Laat uw lang laserwerk en kantwerk uitvoeren door een professional

Heeft u een opdracht voor lang laserwerk dan kunt u deze met een gerust hart aan ons overlaten. Hetzelfde geldt voor lang kantwerk. Bij ons bedrijf beschikken wij over een machinepark dat onder meer voor dit soort werkzaamheden speciaal is toegerust. Wij zorgen ervoor dat de materialen die u voor lang laser- en kantwerk bij ons aanbiedt perfect worden bewerkt zodat u ze direct kunt gebruiken in bijvoorbeeld de scheepsbouw of bij een infrastructuurproject. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij denken graag met u mee over de beste oplossing, bijvoorbeeld lang laser zetwerk.

Wij nemen graag uw opdracht aan voor laserwerk of kantwerk

Bij ons metaalbewerkingsbedrijf kunt u altijd terecht voor het laten uitvoeren van professioneel lang laser- en kantwerk. Schakel ons daarnaast ook in voor lasersnijden. Wij staan echter ook voor u klaar voor andere werkzaamheden, zoals het zetten van plaatwerk. Daarnaast zijn we u ook van dienst voor XXL snijwerk. Wij sturen u graag een offerte met een scherpe prijs voor uw opdracht. U kunt uw klus bij ons aanbieden via het contactformulier op de website. Voor al uw vragen zijn wij vanaf 7:30 uur bereikbaar via telefoonnummer 0317 – 61 66 46. Houd er rekening mee dat wij op vrijdag sluiten om 14:30 uur.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.