M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Deksloven op maat

Deksloven op maat


Het is belangrijk om deksloven op maat te maken. Deze hebben namelijk diverse toepassingen in bijvoorbeeld de infrastructuur. Ons ruime machinepark maakt het mogelijk om onder andere deksloven perfect op maat te maken zodat deze volledig voldoen aan uw wensen. Dit is echter maar één van de vele bewerkingen die mogelijk zijn met onze machines. Bij Den Oudsten Staalservice B.V. in Rhenen bent u bij de juiste specialist.

 

Uw partner in metaalbewerking, onder andere voor deksloven op maat

De vakmensen van Den Oudsten Staalservice B.V. hebben genoeg ervaring en expertise om al uw projecten met betrekking tot metaalbewerking uit te voeren. Dit is niet alleen het op maat zetten van kimplaten en deksloven. We houden ons ook bezig met andere vormen van plaatbewerking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het buigen van staal. Wanneer u in zee gaat met ons krijgt u een complete dienstverlening rondom de metaalbewerking. U hoeft dus maar met één partij om tafel, waardoor u geld en tijd bespaart.

Ga het gesprek aan met onze vaklieden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom niet en neem contact met ons op voor het deksloven op maat. We vertellen graag met gepaste trots over onze uitstekende dienstverlening en hoe wij u van dienst kunnen zijn. U komt in gesprek met onze medewerkers door te bellen naar 0317 – 61 66 46 of door het contactformulier in te vullen.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.