M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Knikschotten zetten

Knikschotten zetten


Om knikschotten en andere uiteenlopende producten uit stalen plaatwerk te zetten, beschikken wij over maar liefst zes verschillende kantbanken. Hiermee is het mogelijk om kleine producten van 3 meter te maken, maar ook grote producten tot 15,4 meter. De mogelijkheden hiermee zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het zetten van knikschotten, maar ook aan het creëren van complexe kegelvormige producten. Dit produceren wij allemaal snel, goedkoop en van hoge kwaliteit.

 

Besteed uw complete metaalbewerking uit, waaronder knikschotten zetten

Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen, biedt u een complete dienstverlening. Wij beschikken namelijk over een groot machinepark en een voorraad staal van ruim 600 ton. Hierdoor zijn wij in staat om al uw wensen met betrekking tot metaalbewerking uit te laten komen. Dit varieert van groot zetwerk tot het zetten van plaatwerk. U bespaart hierdoor tijd én geld, omdat u met maar één partij om tafel moet. Het is dan prettig om zaken te bespreken met een partner die veel kennis in huis heeft en u voorziet van gedegen advies over het zetten van bijvoorbeeld knikschotten.

Schakel de hulp in van een gecertificeerde partij

U kunt met een gerust hart uw complete metaalbewerking aan ons uit handen geven, want wij zijn namelijk sinds 2014 Lloyds overstempelbevoegd én sinds 2015 gecertificeerd volgens EN 1090-1 EXC 3. We zijn u graag van diensten met knikschotten zetten en andere bewerkingsmethoden. Wilt u meer over ons weten? Of heeft u vragen over onze diensten, zoals het zetten van staal? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0317 – 61 66 46 of door ons contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van meer informatie.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.