M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Staal plooien

Staal plooien


Staal plooien, oftewel buigen, zodat het materiaal bruikbaar is voor verdere verwerking is een vak apart. Wilt u staal laten plooien? Dan kunt u uw opdracht direct aanbieden bij Den Oudsten Staalservice B.V. in Rhenen. Als u dat wenst, gebruiken wij staal uit onze eigen ruime voorraad van circa 600 ton. Natuurlijk kunt u ook uw eigen materiaal bij ons aanleveren zodat wij dit conform uw opdracht kunnen bewerken. Het plooien van staal kent veel toepassingen, onder andere in de scheepsbouw en de auto-industrie.

 

Laat uw staal plooien door onze geavanceerde machines

Den Oudsten Staalservice B.V. beschikt over een modern machinepark als het gaat om het zetten en plooien van allerlei staalsoorten. Of het nu gaat om precisiewerk waarvoor wij lasertechniek gebruiken of om zwaar zetwerk, wij gaan altijd voor het beste resultaat. In ons bedrijf kunt u terecht voor zowel het zetten van staal als bewerken van staal en dat is vrij uniek. U bespaart daarmee niet alleen tijd maar ook extra kosten. Staal plooien is één van de diensten waarvoor u al sinds vele jaren bij ons terecht kunt.

Stuur ons uw opdracht voor staalbewerking

Wilt u staal laten plooien en geeft u daarbij de voorkeur aan een bedrijf met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Den Oudsten Staalservice B.V. Wij zullen ervoor zorgen dat uw opdracht met de grootste zorg en vakkundigheid bij ons metaalbewerkingsbedrijf wordt uitgevoerd. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0317 – 61 66 46 of stuur een bericht via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het geven van een prijsopgave of het beantwoorden van uw vragen over het zetten van staal of andere bewerkingen.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.