M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Lasersnijden rvs

Lasersnijden van rvs


Het lasersnijden van rvs is een gespecialiseerde dienst van Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen, waarbij we hoogwaardig roestvrijstaal met uiterste precisie bewerken. Het is een techniek in de moderne metaalbewerking, die het mogelijk maakt om complexe en gedetailleerde ontwerpen uit rvs te snijden. Deze methode wordt breed toegepast in diverse sectoren, waaronder de machinebouw, architectuur en decoratieve kunsten, vanwege zijn vermogen om nauwkeurige en schone sneden te produceren.

 

Het lasersnijden van rvs biedt veel voordelen

Het lasersnijden van rvs biedt een perfecte combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en veelzijdigheid, essentieel voor projecten waarbij de kwaliteit van het eindproduct van groot belang is. Lasersnijden biedt een hogere precisie dan  plasmasnijden, wat belangrijk is voor de productie van complexe en fijne ontwerpen. Deze methode zorgt voor gladde snijranden, minimaliseert materiaalverspilling en reduceert de noodzaak voor nabewerking. Bovendien is lasersnijden van rvs een snellere en efficiëntere manier van XXL-metaalbewerking, wat leidt tot snellere productietijden en vermindering van de totale kosten. Naast rvs zit u bij ons ook goed voor het lasersnijden van:

Benader ons gerust voor een offerte

Onze ervaring en expertise in staalbouw zorgt ervoor dat we aan uw specifieke eisen kunnen voldoen, ongeacht de complexiteit van het project. Of het nu gaat om de bouw van industriële machines of de creatie van unieke architecturale elementen, ons team is toegerust om u te voorzien van hoogwaardige rvs-onderdelen die gesneden zijn met de grootste zorg en precisie. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.