Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / 3D koker laser

3D-bewerkingen: het aanpassen van een koker met een laser


Voor 3D-bewerkingen, bijvoorbeeld het snijden van een koker met een laser, kunt u terecht bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen. We beschikken over een zeer uitgebreid machinepark met kwalitatief hoogstaande machines, maar ook over een team met bekwame vakmensen. Daardoor kunt u altijd rekenen op een eindresultaat dat volledig aan uw wensen voldoet.

 

3D-aanpassingen – zoals het bewerken van een koker – met een laser

3D-bewerkingen uitvoeren met een laser, zoals het bewerken van een koker, laat u over aan onze specialisten. We beschikken over vijf verschillende, moderne lasersnijmachines waarmee we allerlei oppervlakken bewerken. Daarnaast is het mogelijk om vrijwel alle soorten rvs, staal en aluminium te snijden. Daarnaast hebben onze machines een maximaal snijbereik van 60×4.5 meter. Daardoor zijn we in staat om bewerkingen uit te voeren voor diverse formaten, zoals groot plaatwerk en 3D-bewerkingen van een koker met een laser. We houden ons daarnaast ook bezig met andere soorten metalen, zoals lang plaatwerk .

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan

Om bewerkingen met een 3D-koker laser door ons uit te laten voeren, hoeft u niet per se uw eigen materiaal aan te leveren. We hebben namelijk een standaardvoorraad van ruim 600 ton aan staalplaten. Uiteraard is het wel mogelijk om uw eigen materiaal aan te leveren, indien u dit wenst. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0317 – 61 66 46 of door ons contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van meer informatie.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.