M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / Groot profielwalsen

Groot profielwalsen


Groot profielwalsen is een gespecialiseerde dienst die wij bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen bieden, gericht op het buigen van grote metalen profielen voor diverse toepassingen. Deze techniek is van groot belang in projecten waar grote, gebogen metalen structuren nodig zijn. Door onze expertise in groot profielwalsen kunnen wij grote stalen profielen buigen tot de gewenste vorm en maat, met behoud van de sterkte en integriteit van het materiaal.

 

Ontdek de voordelen van groot profielwalsen

Profielwalsen stelt ons in staat om grote metalen profielen te buigen met een hoge mate van precisie, wat essentieel is voor de stabiliteit en veiligheid van de constructies. In vergelijking met andere methoden, biedt groot profielwalsen de mogelijkheid om met grotere en zwaardere materialen te werken, wat belangrijk is voor grote constructieprojecten. Deze techniek vergroot de mogelijkheden in ontwerp en constructie, waardoor meer complexe en esthetisch aantrekkelijke structuren kunnen worden gerealiseerd. Als specialist in plaatbewerking beschikken wij over geavanceerde apparatuur waaronder:

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om de bouw van grote constructies of het realiseren van complexe ontwerpen, wij zijn toegerust om u te ondersteunen met onze gespecialiseerde diensten in groot profielwalsen. Laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw staalbouwprojecten met onze geavanceerde technieken en ervaring in groot profielwalsen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een uitgebreide offerte.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.