M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

39-urige werkweek

N

Goed salaris  

N

snel een vast contract

Home / XXL-walswerk

XXL-walswerk


Bij Den Oudsten Staalservice B.V. uit Rhenen zit u goed voor XXL-walswerk. Deze techniek is gericht op het buigen en vormen van extreem grote en zware metalen onderdelen, wat belangrijk is in projecten waar standaardafmetingen niet volstaan. Het wordt veel gebruikt in sectoren zoals zware machinebouw, scheepsbouw en in grote staalconstructies. De capaciteit om grote stalen platen en balken te walsen in XXL-walswerk stelt ons in staat om te voldoen aan de unieke eisen van grootschalige projecten, waar precisie en sterkte essentieel zijn.

 

Professionaliteit in XXL-walswerk

Het uitbesteden van XXL-walswerk aan professionals zoals ons is van groot belang vanwege de complexiteit en de vereiste precisie van het proces. XXL-walswerk vereist gespecialiseerde apparatuur en deskundigheid om ervoor te zorgen dat de metalen onderdelen correct worden gevormd zonder de kwaliteit van het materiaal te compromitteren. Onze ervaring en kennis in 3D-lasersnijden en walsen garanderen dat zelfs de meest uitdagende projecten met de grootst mogelijke zorg en precisie worden uitgevoerd. Daarnaast zorgen we met XXL-walswerk voor het naleven van alle veiligheidsnormen en -regelgeving, wat essentieel is bij het werken met zulke grote materialen. Naast groot profielwalsen zit u bij ons ook goed voor:

Bel ons gerust voor een offerte

Of het nu gaat om het buigen van grote stalen balken of het vormen van zware metalen platen, wij hebben de kennis, ervaring en apparatuur om uw project te ondersteunen. Laat ons als expert in staalbouw uw partner zijn in het realiseren van uw staalbouwprojecten met onze geavanceerde diensten in XXL-walswerk. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.